Copenhagen Golfpark DK-2450 / SOLGT PDF Udskriv E-mail

Perfekt lejlighed med en fantastisk panorama udsigt fra 8. sal med to altaner.

 

Image


Højt beliggende på 8.sal byder denne tre (4)værelses lejlighed indenfor til et ekstremt flot lysindfald gennem gulv-til-loft vinduer samt en moderne og veludnyttet planløsning, som fordeler boligens 110m2.

Døren går op til en stor, skabsindrettet entre med adgang til det lyse flisebadeværelse, som står med bruseniche og vaske og tørremaskiner, foruden et fuldendt design i kvalitetsmaterialer. Boligen rummer to lækre soveværelser - begge med indbyggede garderobeskabe.

Det store køkkenalrum udgør boligens centrum og hjerterum med et minimalistisk køkken i hvidt, der diskret falder sammen med spise- og dagligstuen, hvorfra glasdørene går op til den ultimative morgen- og aftenaltan, badet i solskin fra tidlig morgen til den sidste solstråle om aftenen og med udsigt over golfbanen og Københavns tårne.

Golfparken Sunset er tegnet af Domus arkitekter og opført i 2008 med Ørestadens bedste placering ud til Royal Golf Club, naturparken og Byparken. Ejendommen er udført med alle moderne komfortløsninger lige fra elevator til store glasaltaner, dørtelefon, og parkeringsfaciliteter samt et dejligt og mangfoldigt gårdmiljø med plads til alle.

De første spadestik til Ørestad City blev taget i 00èrne, og siden er bydelen vokset og blomstret med boliger og erhverv til en fuldt etableret og meget attraktiv del af Hovedstaden, hvor by og natur smelter sammen. Her kan man få det hele. Man har en af Europas bedste golfbaner lige ved hoveddøren samt fælledens kolossale sletter og grøntområder, foruden et væld af indkøb, nye spisesteder, biograf og ikke mindst Field og Royal Arena, som trækplastre der samler bydelen. Man får desuden, uden samligning, Danmarks bedste infrastruktur med lufthavn, metro, tog samt motorvej indenfor kort rækkevidde.

 

Til salg - Solgt

Areal: 3/4 værelser, 110m2.
Udstyret med: Keramisk kogeplade, indbygningsovn, emhætte, opvaskemaskine, køle/fryseskab, vaskemaskine, tørretumbler                                                         

Fælles faciliteter: Cykelkælder, festlokale, porttelefon med kamera og fjernvarme.
Møbleret: Lejligheden udlejes umøbleret                                                                                                            Adresse: Edvard      ThomsensVej                                                                                    Depositum: Solgt

Forudbetalt husleje: Solgt

Indflytning: Solgt                                                                                                                      

Transport: Bus 100m / Metro 350m / Tog Kystbanen 350m /

 


FOR FREMVISNING AF LEJLIGHEDEN ELLER YDERLIGERE INFORMATION VENLIGST KONTAKT:
Peter Birk Olesen    +45 40827023 / Denne e-mailadresse bliver beskyttet mod spambots, du skal have Javascript aktiveret for at se den

PBO Ejendomme • Kirsteinsgade 2• DK- 2100 København Ø • +45 40 82 70 23 • www.pbo-ejendomme.dk  

 

Dobbeltklik på det første billede for store billeder 

Brug derefter computerens piletaster for at bladre frem/tilbage mellem billederne

← Tilbage  Frem → 

 

 

 

 
Næste >