Frederikskaj, DK-2450 / SOLGT PDF Udskriv E-mail

Frederikskaj - Suveræn smuk bygning beklædt med kobber

 

 Image

Forestil dig at have friheden til at kunne vælge mellem alle byens mange tilbud - som f.eks. kultur og shopping. Eller at kunne opleve naturen på Amager Fælled kun et par kilometer væk. Med en lejlighed og et hjem på Frederikskaj, få kilometer fra centrum af København, kan det lade sig gøre.
 
Her finder du vandet, den friske luft og atmosfæren, sammen med fuglene og kajakkerne.
 
Lejligheden, der ligger på 5. sal, er gennemtænkt ned til den mindste detalje. Der er satset på høj kvalitet i enhver forstand og sørget for en meget funktionel opdeling af værelserne.
Her er bogstavelig talt højt til loftet - hele 260 cm mod de normale 250 cm. Ti centimeter lyder ikke af meget, men det har stor betydning for den rumlige fornemmelse. Der er kort sagt masser af plads og dermed bedre mulighed for at indrette lejligheden præcis som du eller I helst vil have den. Panorama vinduerne trækker det smukke havnemiljø helt ind i stuen, så grænserne mellem de ydre levende omgivelser og boligens indre udviskes. Du er på sin vis stadig ude, når du er inde. Lejligheden er lys, rummelig og åben, hvilket også understreges af de lyse trægulve. Der er perfekt balance mellem funktionalitet og æstetik, og det går igen i både lejligheden indre og ejendommens ydre.

De smukke trægulve og de store panorama vinduer skaber en varm og indbydende atmosfære. Det store køkken er naturligvis udstyret med alle moderne bekvemmeligheder. Fra køkkenet og spisestuen kommer man direkte ud på en lækker vestvendt terrasse. Her er en fantastisk udsigt med sol hele eftermiddagen og aftenen. Et perfekt sted at nyde morgenkaffen og grille aftensmaden.

De to store værelser kan bruges til stort set alt. Et børneværelse, et hjemmekontor eller et walk-in closet - det er helt op til jer.
Badeværelset har en dejlig brusekabine og her er også både vaskemaskine og tørretumbler. Der er selvfølgelig gulvvarme installeret.

Bygningen er perfekt placeret i forhold til sol og udsigt, omkring en kanal, der trækkes ind i bebyggelsen og giver en unik oplevelse af at bo ved vandet. For enden af  kanalen er udført et trappeanlæg, der ender i et torv som samlingspunkt i bebyggelsens midte. Bygningen har en åben facade og vandet reflekteres i de store vinduer. Med tiden vil facaden, der er udført i kobber, få den samme smukke patina som de historiske bygninger i byen og havnen.

En fælles bygning med køkken, åben pejs og kajak udlejning, er placeret lige ved kanalen.

Lejligheden tilbydes med nummereret aflåst parkeringsplads i kælderen.

 

Husleje: Solgt

Areal: 3 (4) værelser, 98m2.
Udstyret med: Keramisk kogeplade, indbygningsovn, emhætte, opvaskemaskine, køle/fryseskab, vaskemaskine, tørretumbler.

Fælles faciliteter: Parkeringsplads, cykelkælder, festlokale ved vandkanalen, porttelefon, fjernvarme.
Depositum:                                                                                            Møbleret: Lejligheden udlejes umøbleret.                                                                                                            Adresse: Frederikskaj, 2450 København SV.
Indflytning: Solgt

Transport: Bus 100m / S-tog 250m / Vandbus til Kgs. Nytorv (centrum) 400m


FOR FREMVISNING AF LEJLIGHEDEN ELLER YDERLIGERE INFORMATION VENLIGST KONTAKT:
Peter Birk Olesen    +45 40827023 / Denne e-mailadresse bliver beskyttet mod spambots, du skal have Javascript aktiveret for at se den

PBO Ejendomme • Kirsteinsgade 2,• DK- 2100 København Ø • +45 40 82 70 23 • www.pbo-ejendomme.dk 

 

Dobbeltklik på det første billede for store billeder 

Brug derefter computerens piletaster for at bladre frem/tilbage mellem billederne

← Tilbage  Frem → 

 

     Nedenstående billeder fra lejligheden Frederikskaj er taget 2. maj 2008 

 

 
< Forrige   Næste >