Langelinie, DK-2100 / SOLGT PDF Udskriv E-mail

 

Fyrtårnet - Vartegnet på det gode liv 

 

 

Image

Til alle der forventer lidt mere - af arkitekturen - af beliggenheden og af interiør. Fyrtårnet er et unikt arkitektonisk vartegn beklædt i sort naturskifer, beliggende på en af Københavns mest attraktive adresser i den spændende og eksklusive bydel – Amerika Plads. Visionær byplanlægning og moderne arkitektur i skøn forening med de historiske pakhuse, kendetegner denne bydel.

Fyrtårnet er et boligbyggeri beliggende på Amerika Plads med Langelinie, Kastellet Indre by og Søndre Frihavn som nærmeste naboer. Mange vil se og nyde Fyrtårnet udefra - Lejligheden er lys og rummelig med et boligareal på 121 m2.

Det er ikke kun det ydre der er kræset for
Lejligheden er indrettet med et åbent køkken i centrum. Badeværelset ligger ved siden af og rundt om dette centrum findes stuer, værelser og entré. Pladsen er udnyttet optimalt, så der er ikke nogen spildplads i lejligheden. Arkitekterne har virkelig gjort sig umage med at skabe en åben og rummelig lejlighed. I lejligheden får lyset lov til at strømme igennem lejligheden og gør den indbydende og venlig. Lejligheden har gulve i eksklusiv egetræslamelparket overalt, bortset fra badeværelset der har flisegulve. Det hvide HTH Straight køkken med vandrette, slanke linier samt alle hårde hvidevarer fra Bosch er ligeledes standard. Køkkenbordpladen i olieret egetræ står godt til de hvide køkkenelementer og er i fuld harmoni med gulvene i samme træsort. Store vinduesflader giver et godt lysindfald og gode udsigtsmuligheder. De skrå karnapper og altaner har en stor indvirkning på lysindfald og udsigt. Frem for bare at kigge ud, har man også mulighed for at kigge langs vejen. De lyse vinduesrammer er med til at give den sorte naturskifer et godt modspil.

Designerbadeværelse
Badeværelset er der kræset ekstra for. Det er forsynet med Philippe Starck sanitet, indbyggede FLOSS lamper samt vaskesølje. Med udgangspunkt i Fyrtårnets mørke skiferfacader, er bordpladen lavet af sort, børstet Nero Assolutto granit. Den hvide porcelænsvask er med til at understrege det minimalistiske look.

Endvidere er der mulighed for at nyde en stille stund og udsigten fra en af de fælles tagterrasser, eller lejlighedens egen østvendte altan. Alle altaner er belagt med hårdttræ.

Så hvis du vil bo i et markant byggeri midt i byen, med 5 minutter til Rådhuspladsen og indre by og samtidig vil være tæt på frisk luft og vand, hvor du kan nyde livet til en billig kvadratmeter pris - er PBO Ejendommes lejlighed i Fyrtårnet måske noget for dig.

 

 

Husleje: Denne lejlighed er solgt

3 værelser, 121m2.
Udstyret med: Keramisk kogeplade, indbygningsovn, emhætte, opvaskemaskine, køle/fryseskab, vaskemaskine, tørretumbler og nummereret p-plads i opvarmet p-kælder.
Fælles faciliteter: Cykelkælder, porttelefon, fælles tagterrasse og fjernvarme.
Depositum: Solgt                                              

Adresse: Pakhusvej, 2100 København Ø.
Indflytning:Solgt

Transport: Bus 50m / S- tog 350m                                                                                                                  FOR FREMVISNING AF LEJLIGHEDEN ELLER YDERLIGERE INFORMATION VENLIGST KONTAKT:
Peter Birk Olesen    +45 40827023 / Denne e-mailadresse bliver beskyttet mod spambots, du skal have Javascript aktiveret for at se den

PBO Ejendomme • Kirsteinsgade 2,• DK- 2100 København Ø • +45 40 82 70 23 • www.pbo-ejendomme.dk    

 

Dobbeltklik på det første billede for store billeder 

Brug derefter computerens piletaster for at bladre frem/tilbage mellem billederne

← Tilbage  Frem → 

 

 
Næste >